IN-ECO - Air and Vacuum Components - COMPANIA IN-ECOAir and Vacuum Componentswww.in-eco.ro

Compania IN-ECO

Suntem o societate comercială de distribuţie, care oferă livrarea de componente, eventual piese din tehnologia folosită pentru epurarea sau tratarea apelor reziduale, băilor şi a centrelor wellness, inclusiv service şi consultanţă pentru clienţii noştri din Europa Centrală şi de Est.

Firma IN-ECO, (SRL) a fost fondată în anul 1996 şi este o companie de distribuţie, care oferă produse sub marcă proprie, sau reprezintă producători din întreaga lume pe teritoriul Slovaciei, respectiv în Europa Centrală şi de Est. La produsele vândute oferim garanţie şi service post garanţie. Clienţilor noştri oferim un sortiment variat de produse, care sunt utilizate mai ales în industria apei. Compania IN-ECO este distribuitorul exclusiv pentru firmele Alita Industries, Inc. (pentru Europa Centrală, Europa de Est şi Scandinavia) şi pentru La Tecnica-fluidi (pentru Slovacia şi Cehia).

 

Din anul 2006 compania noastră oferă suflante cu membrană şi suflante cu canale laterale sub marcă proprie „IN-ECO Air pump” şi „IN-ECO Ring blower” model INW. Produse sub brand-ul nostru, prin calitatea şi fiabilitatea sa, au câştigat mulţi clienţi mulţumiţi de pe piaţa slovacă şi cea europeană.